Publicaties: Het Visblad – Kroeskarper

Ik ben toch aardig in de ban van de kroeskarper geraakt. Dat dat is opgevallen heb ik geweten. Sportvisserij Nederland vroeg of ik er een artikeltje over wilde schrijven. En zo moest ik weer op jacht naar de kroeskarper.
Of dat gelukt is, is nu te lezen in de Oktobereditie van het Visblad. Check it out in de winkel.
24-12-2017- Het volledige artikel kun je nu hieronder downloaden. Veel leesplezier.

Reageer op dit artikel

6 Reacties op "Publicaties: Het Visblad – Kroeskarper"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Robert Hilbrands
Gast

Beste Marcel, wat een leuk artikel in Het Visblad over kroeskarper. Ik vang tegenwoordig wel veel giebel maar veel minder kroeskarper dan vroeger. Het is een bijzondere vangst.

Tight lines,

Robert

Marcel
Gast

Dankjewel Robert, het blijft een moeilijke opgave om kroeskarper te vangen hoor. In de wateren die ik in ’t Gooi bevis is het echt zoeken naar een speld in een hooiberg. Bedankt voor je reactie.

Dennis
Gast
Eyy Marcel,ik was een tijdje niet op de site geweest dus dacht ga weer eens kijken of er mooie verhalen zijn .En die waren er!Inclusief het PDF zoektocht naar de kroeskarper wat ik gedownload heb op Sportvisserij nederland. Nu las ik net dit visverslag en dat deed mij denken aan een vis die ik vorig jaar heb gevangen met de penhengel.Ik wist op dat moment namelijk niet dat het om een kroeskarper ging ,maar later heb ik de fotossessie ingestuurd naar de hengelsport vereniging om zekerheid te krijgen of het een kroeskarper betrof.Dit bleek zo te zijn en ook nog… Lees verder »
Dennis
Gast

Edit: Ik wist overigens wel dat het om een bijzonder karpertje ging ,daar het visje geen baarddraden had .

Dennis
Gast

Yo ,ja leuk man en zou idd zonde geweest zijn als je het niet bewaard had . Zoals je inmiddels weet twijfel ik nu over de identiteit van de vis ,maar je hebt de foto`s.

Grtz